Продавець Натураліссімо розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
481 відгук

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 24.06).

+380 (67) 559-11-77
+380 (67) 544-99-77
вул. Каховська 44, корп. 1, оф. 1, Запоріжжя, Україна
Naturalissimo – виробництво натуральної косметики: крему, тоніки, маски, скраби, екстракти.
Кошик

Пропіленгліколевий екстракт лаванди

Пропиленгликолевый екстракт лаванди

  1. Опис продукту
  2. Корисні властивості
  3. Застосування в косметології
  4. Ефект від застосування
  5. Рекомендації по використанню
  6. Де купити в Україні

1. Опис продукту

Пропіленгліколевий екстракт лаванди – натуральний продукт, отриманий шляхом переробки лаванди. У процесі екстракції в пропіленгліколь переходять всі жиро - і водорозчинні складові рослини: ефірні олії, дубильні речовини, гіркоти, флавоноїди, мікроелементи, специфічні хімічні сполуки (гексинилбутиол, нерол, лавандулол) і кислоти. Має коричневий або зеленуватий колір і виражений квітковий запах.

2. Корисні властивості

Складний хімічний склад, значна кількість діючих компонентів і їх висока активність забезпечують такі корисні властивості ПГЕ лаванди:

  • заспокійливий;
  • бактерицидну;
  • балансує;
  • антивіковий;
  • освітлюючий.

Екстракт активізує кровообігу, забезпечуючи додаткове харчування не тільки клітин епідермісу, але і волосяних цибулин, тому фахівці рекомендують придбати екстракт-концентрат лаванди для поліпшення росту волосся.

3. Застосування в косметології

Косметологи рекомендують використовувати пропиленгликолевый екстракт лаванди для догляду за чутливими шкірними покривами, схильних до алергії, дерматитів та інших подразнень завдяки значному заспокійливого і балансуючого впливу. Екстракт лаванди виступаємо основною діючою речовиною:

  • кремів після засмаги;
  • шампунів для волосся змішаного типу і схильних до жирності;
  • відбілюючих емульсій;
  • тоніків для сухої і чутливої шкіри.

4. Ефект від застосування

Регулярний догляд за шкірними покривами обличчя, волоссям та тілом за допомогою косметики на основі рідкого екстракту лаванди дозволяє:

  • побороти запалення і лущення;
  • відновити гідро-ліпідний баланс;
  • зменшити секрецію шкірного сала;
  • активізувати живлення клітин дерми, сповільнюючи старіння;
  • прискорити зростання волосся;
  • нівелювати згубний вплив УФ-випромінювання після сонячних ванн.

Використання екстракту лаванди дозволяє поєднати косметичні процедури і сеанс ароматерапії, оскільки в ПГЕ міститься висока (до 3%) вміст ефірної олії рослини.

5. Рекомендації по використанню

Пропіленгліколеві екстракти відрізняються високою концентрацією діючих речовин, що дає можливість істотно знизити відсоток їх введення в косметичні засоби. Фахівці вважають достатніми такі пропорції:

  • для кремів і масок – до 15%;
  • для шампунів і бальзамів – 7-10%;
  • для очищувальних засобів, мила – 3-5%.

6. Де купити в Україні

Кращі косметичні засоби натурально походження можна купити в інтернет-магазині виробника – компанії «Натуралиссимо». Ми гарантуємо:

  • 100% натуральні склади;
  • використання сучасного обладнання;
  • низькі ціни;
  • оперативку доставку.

Щоб придбати екстракт лаванди в Києві та Україні достатньо відвідати фірмовий веб-сайт або зателефонувати консультанту.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner