Продавець Натураліссімо розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
481 відгук

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 24.06).

+380 (67) 559-11-77
+380 (67) 544-99-77
вул. Каховська 44, корп. 1, оф. 1, Запоріжжя, Україна
Naturalissimo – виробництво натуральної косметики: крему, тоніки, маски, скраби, екстракти.
Кошик

Пропіленгліколевий екстракт імбиру

Пропіленгліколевий екстракт імбиру

Зміст

  1. Опис продукту
  2. Корисні властивості
  3. Застосування в косметології
  4. Ефект від застосування
  5. Рекомендації по використанню
  6. Де купити в Україні

1. Опис продукту

Пропіленгліколевий екстракт імбиру виготовляють методом низькотемпературної екстракції. В якості основи використовується сучасне речовина – пропіленгліколь, який забезпечує тривале зберігання косметики і дозволяє всім рослинним компонентам проникати в нижні шари шкірних покривів. Імбир насичує концентрат незамінними амінокислотами, біоактивними речовинами (борнеолом, цитралем, камфеном), мікроелементами. Препарат можна вживати всередину і наносити зовнішньо.

2. Корисні властивості

Висока концентрація активних компонентів імбиру і легка для засвоєння форма забезпечують такі властивості продукту:

  • імуномодулюючу;
  • стимулюючу;
  • відновлюючий;
  • детоксикуючу;
  • активізація кровообігу.

Продукт здатний значно прискорити обмін речовин, швидко розщепити жирові відкладення і вивільнити енергію, тому фахівці рекомендують придбати екстракт імбиру для антицелюлітного масажу або інших процедур, спрямованих на схуднення.

3. Застосування в косметології

Здатність до прискорення обміну речовин і підвищенню тонусу дозволяє косметологам активно використовувати екстракт імбиру для процедур, спрямованих на:

  • підтягування шкірних покривів;
  • звуження пор і нормалізацію секреторної функції сальних залоз;
  • поліпшення кольору обличчя;
  • уповільнення процесів старіння.

Допускається як збагачення вже готових складів промислового виробництва, так і додавання при домашньому виготовленні косметики.

4. Ефект від застосування

Ступінь очищення дозволяє вживати пропиленгликолевый екстракт як БАДа, який при тривалому застосуванні:

  • підвищує імунітет;
  • надає бадьорість;
  • покращує здатність до запам'ятовування;
  • активізує надходження поживних речовин до внутрішніх органів;
  • нормалізує процеси травлення.

Догляд за шкірою і волоссям за допомогою продукції на основі пропиленгликолевого екстракту імбиру сприяє:

  • поліпшенню кольору обличчя;
  • розгладженню дрібних зморшок;
  • активізації росту волосся;
  • звуженню пор і зменшенню запальних висипів;
  • зменшення проявів целюліту.

5. Рекомендації по використанню

Фахівці рекомендують використовувати екстракт імбиру пропиленгликолевый як активний компонент:

  • тонізуючих кремів для тіла;
  • антицелюлітних засобів;
  • омолоджуючих і зміцнюючих масок для обличчя.

Використання супроводжується зігріваючим ефектом, тому не рекомендується наносити продукт на область навколо очей і шкірні покриви з проявами куперозу.

6. Де купити в Україні

Придбати Пропіленгліколевий екстракт імбиру в Україні за низькою ціною можна на сайті виробника натуральних косметичних засобів «Натуралиссимо». Ми гарантуємо:

  • висока якість рослинної сировини;
  • виробництво згідно сучасних технологій;
  • оперативну доставку в Київ та інші міста України.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner