Продавець Натураліссімо розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
466 відгуків
+380 (67) 559-11-77
+380 (67) 544-99-77
ул. Каховская 44, корп. 1, оф. 1, Запоріжжя, Україна
Naturalissimo – виробництво натуральної косметики: крему, тоніки, маски, скраби, екстракти.
Кошик
Топ продажПропіленгліколевий екстракт лаванди, 100 мл -15%

Пропіленгліколевий екстракт лаванди, 100 мл

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

120 

102 

Показати оптові ціни
+380 (67) 559-11-77
Торговый отдел Екатерина
  • +380 (67) 544-99-77
    Торговый отдел Анна
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Пропіленгліколевий екстракт лаванди, 100 мл
Пропіленгліколевий екстракт лаванди, 100 млГотово до відправки
120 102 
+380 (67) 559-11-77
Торговый отдел Екатерина
  • +380 (67) 544-99-77
    Торговый отдел Анна
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Пропіленгліколевий екстракт лаванди

Вміст

  1.  Опис продукту
  2.  Корисні властивості
  3.  Застосування в косметології
  4.  Ефект від застосування
  5.  Рекомендації щодо використання
  6.  Де купити в Україні

1. Опис продукту

Пропіленгліколевий екстракт лаванди — продукт, який використовується як сировина в галузі косметології. Використовується у виробництві косметики в промислових і домашніх умовах. Складається з пропіленгліколю, який унаслідок екстракції збагатився цінними рослинними компонентами. Містить ефірні олії, дубильні речовини, гіркоти, високу концентрацію летких хімічних сполук і біофлавоноїдів. Може слугувати емульгатором і консервантом у косметичних продуктах.

2. Корисні властивості

Екстракт лаванди, завдяки вмісту унікальних хімічних сполук, має такі цінні для косметологічної галузі властивості:

  • заспокійливим;
  • балансувальним;
  • активізує кровообіг;
  • протизапальна;
  • антивіковим.

Концентрат надає релаксувальну та заспокійливу дію, допомагаючи впоратися зі стресом і заснути, тому фахівці рекомендують купити екстракт лаванди як домішку до розслаблювальних ванн і для сеансів ароматерапії.

3. Застосування в косметології

Косметична промисловість активно використовує ПГЕ лаванди у виробництві косметики з догляду для:

  • чутливої та сухої шкіри;
  • проблемних шкірних покривів;
  • ослабленого та пошкодженого волосся.

Простота використання та зручність у роботі дають змогу застосовувати рідкий екстракт лаванди для приготування косметики в домашніх умовах.

4. Ефект від застосування

Систематичний вплив на шкірні покриви та волосся за допомогою складів на основі пропіленгліколевого екстракту лаванди дає змогу:

  • звузити пори та нормалізувати вироблення шкірного себуму;
  • м'яко освітити епідерміс;
  • активізувати клітинне живлення дерми;
  • покращити колір обличчя;
  • прискорити ріст волосся

Процедури з екстрактом лаванди здатні позбавити головного болю, нав'язливих думок і напруження.

5. Рекомендації щодо використання

Професійні косметологи рекомендують збагачувати екстрактом-концентратом лаванди такі засоби:

  • креми та маски;
  • гелі для душу, вмивання та склади для ванн;
  • шампуні та кондиціонери для волосся.

Для досягнення найкращого ефекту відсоток введення основної активної речовини має становити від 5 до 20%.

6. Де купити в Україні

Звернувшись у компанію «Натураліссімо» можна купити в Києві й Україні косметичні засоби для:

  • професійного застосування;
  • домашнье використання;
  • подальшого виробництва косметики.

Ми пропонуємо вигідні ціни, 100% натуральні склади та оперативну доставку по Україні будь-якої кур'єрської служби.

Основні
ВиробникNaturalissimo
Країна виробникУкраїна
Тип екстрактуРослинний
Форма випускуРідина
Застосування як активу під час виробництва косметикиУсі типи косметики
  • Ціна: 102 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner