Продавець Натураліссімо розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
481 відгук

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 24.06).

+380 (67) 559-11-77
+380 (67) 544-99-77
вул. Каховська 44, корп. 1, оф. 1, Запоріжжя, Україна
Naturalissimo – виробництво натуральної косметики: крему, тоніки, маски, скраби, екстракти.
Кошик

Гліцерин

Гліцерин (гліцерол, Е422) харчовий (фарм) 99,5% є природним багатоцільовим інгредієнтом, що широко використовується при створенні косметики та засобів догляду. Він чудово зволожує та утримує вологу, пом'якшує та розгладжує шкіру, захищає її від шкідливого впливу навколишнього середовища, сприяє кращому проникненню інших активних речовин косметичного засобу у дерму. А ще він підходить для всіх типів шкіри (включаючи чутливу) і є абсолютно безпечним, тому що натуральний, не викликає алергічних реакцій і не закупорює пори. І купити гліцерин оптом та в роздріб за вигідною ціною Ви можете прямо тут у компанії Naturalissimo (Naturalissimo).

Отримання

  • Гліцерин, також відомий як гліцерол, є безбарвною та в'язкою рідиною. Він виходить в результаті гідролізу натуральних жирів та олій, як рослинного, так і тваринного походження:
  • Для його отримання використовують різні джерела сировини, такі як олії (пальмова, соєва) або тваринні жири (сало). Якість та чистота обраної сировини впливають на аналогічні показники кінцевого продукту;
  • У процесі гідролізу, сировина піддається впливу високих температур і лугів або ферментів, щоб розкласти жири та олії на гліцерин та вільні жирні кислоти. Реакція гідролізу відбувається у спеціальних реакторах чи реакційних ємностях;
  • Після гідролізу отримана суміш містить гліцерин, вільні жирні кислоти та інші домішки. Щоб відокремити гліцерол, проводиться процес фільтрації чи дистиляції. Це дозволяє отримати чистий продукт із мінімальним вмістом домішок;
  • Щоб отримати Е422 Фарм якості, проводиться процес рафінування. Він включає очищення і додаткову фільтрацію, щоб видалити домішки, що залишилися, і підвищити ступінь його чистоти. Рафінування може включати застосування активованого вугілля чи інших адсорбентів;

Після цього він розливається у відповідну тару, яка забезпечує його збереження та захист від окислення. Зберігати його слід у прохолодному та сухому місці, подалі від прямих джерел тепла та світла. А замовити гліцерин оптом та в роздріб від компанії «Naturalissimo» (Натуралісімо) Ви можете вже зараз.

Властивості

Хімічно він є алкоголем (трихатомним спиртом – С3Н5(ОН)3) з гідрофільними властивостями:

  • Є потужним зволожуючим агентом. Він здатний залучати вологу з навколишнього середовища та утримувати її на поверхні шкіри, запобігаючи зневодненню. Це особливо корисно для сухої та зневодненої дерми;
  • Допомагає пом'якшити епідерміс і зробити його гладкішим і еластичнішим. Він проникає у верхні шари шкіри, зволожуючи та живлячи їх. Регулярне використання косметичних продуктів з ним допомагає покращити текстуру дерми, а також знизити сухість та лущення;
  • Має протизапальні властивості та допомагає захистити епідерміс від шкідливого впливу навколишнього середовища, включаючи забруднення, ультрафіолетові промені та вільні радикали. Він також може допомогти знизити запалення та подразнення шкіри;
  • Сприяє покращенню проникнення інших активних інгредієнтів у дерму. Він допомагає їм проникнути глибше в епідерміс, підвищуючи їхню ефективність;

Є безпечним і добре переносимим інгредієнтом, що підходить для більшості типів шкіри, включаючи чутливу. Він не викликає алергічних реакцій і не комедогенний, що робить його придатним для широкого спектру косметичних засобів. І для того, щоб купити гліцерин оптом чи в роздріб у компанії «Naturalissimo» (Натуралісімо), оформлюйте своє замовлення прямо на нашому сайті.

Застосування

  • Дозування може змінюватись в залежності від конкретного косметичного виробу та його цільового призначення. Зазвичай рекомендується використовувати гліцерол у концентрації 1-5% від загальної маси засобу.
  • Його можна додати до складу зволожуючого крему або лосьйону для посилення їхньої ефективності. Додавання Е422 допомагає утримувати вологу в шкірі, запобігаючи її зневодненню і надаючи їй м'якість та еластичність.
  • Він є чудовим компонентом для приготування зволожуючих масок для обличчя. Просто додайте невелику його кількість в маску або змішайте з іншими інгредієнтами, що зволожують. Це посилить зволожуючий ефект і зробить дерму сяючою.
  • Гліцерин є відмінним засобом для догляду за губами. Ви можете використовувати його як основний інгредієнт для створення зволожуючого бальзаму для губ або додати вже готовий продукт, щоб значно посилити зволожуючі властивості. Він допоможе пом'якшити та зволожити губи, запобігаючи зневодненню та лущенню.
  • Його часто включають до складу сироваток та есенцій для посилення їхньої зволожуючої дії. Він дозволяє волозі та активним компонентам проникати глибше в епідерміс, забезпечуючи тривале зволоження та живлення.
  • Спробуйте додати його до складу зволожуючого спрею для обличчя. Для цього розбавте Е422 з водою або іншими інгредієнтами, що зволожують, і перелийте в спрей-флакон. Цей спрей можна використовувати протягом дня для освіження та зволоження шкіри.

Залишилися питання чи виникли пропозиції? Тоді телефонуйте нашому менеджеру в будні дні з 9 до 17 години за номером телефону: (067) 559-11-77 або натискайте придбати гліцерин в роздріб або оптом прямо на сайті компанії «Naturalissimo» (Натуралісімо). Вашу покупку доставить поштовий оператор до будь-якого населеного пункту України (Київ, Крижопіль, Харків, Ізмаїл, Дніпро, Мукачеве, Одесу, Львів та ін.). А за попередньою домовленістю, чекаємо на Вас у точці самовивезення товару за адресою: м. Запоріжжя, вул. Каховська, 44.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner