Продавець Натураліссімо розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
481 відгук

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 24.06).

+380 (67) 559-11-77
+380 (67) 544-99-77
вул. Каховська 44, корп. 1, оф. 1, Запоріжжя, Україна
Naturalissimo – виробництво натуральної косметики: крему, тоніки, маски, скраби, екстракти.
Кошик

Екстракт лаванди олійний

Екстракт лаванди олійний 

Зміст

  1. Опис продукту
  2. Корисні властивості
  3. Застосування в косметології
  4. Ефект від застосування
  5. Рекомендації по використанню
  6. Де купити в Україні

1. Опис продукту

Олійний екстракт лаванди має натуральне походження. Препарат отримують шляхом екстракції квітів лаванди під впливом високих температур. Рідкою основою виступає рослинна олія високої якості, яке в процесі виготовлення препарату насичується активними компонентами лаванди: ефірним маслом, флавоноїдами, монотерпеновыми спиртами (линалоолом, лавандулолом, линалилацетатом). Не втрачає свої властивості при помірному нагріванні, легко з'єднується з іншими жирними розчинами.

2. Корисні властивості

Натуральний склад олійного екстракту дозволяє з'єднати корисні характеристики масла-основи і рослини, забезпечуючи такі властивості лавандового инфуза:

  • заспокійливий;
  • зволожуючий;
  • регулюючий;
  • протизапальну;
  • активізує кровообіг;
  • відбілюючий.

Олійна формула дозволяє мацерату повільно вивільняти цінні компоненти, що дає можливість уникнути виникнення реакцій на препарат навіть на самій чутливій шкірі.

3. Застосування в косметології

В косметології олійний екстракт лаванди використовують для забезпечення повноцінного догляду за жирною, проблемною, чутливою шкірою будь-якого типу. Придбати екстракт лаванди (рідкий) можна як для самостійного використання, так і для приготування складних косметичних складів:

  • кремів для обличчя;
  • лосьйонів для тіла;
  • заспокійливих бальзамів для ніг;
  • кондиціонерів для волосся;
  • масла для заспокійливого масажу;
  • композицій для купання.

4. Ефект від застосування

Тривале використання лавандового инфуза дозволяє досягти таких результатів:

  • звузити і очистити пори;
  • позбавитися від прищів;
  • вирівняти колір обличчя;
  • усунути лущення;
  • зняти роздратування;
  • придушити розвиток патогенної флори.

Як і інші засоби натуральної косметики, лавандовий екстракт демонструє стійкий накопичувальний ефект, який зберігається тривалий час.

5. Рекомендації по використанню

Універсальність дозволяє купити масляний екстракт лаванди для використання в якості:

  • самостійного засобу;
  • жирної основи для засобів повсякденного догляду;
  • активного компонента продуктів, спрямованих на вирішення специфічних проблем (від прищів, лупи, лущення).

6. Где купить в Украине

Купить экстракт лаванды по низкой цене лучше всего непосредственно у производителя. Компания «Натуралиссимо» предлагает:

  • 100% натуральный продукт;
  • качественное растительное сырье;
  • современную технологию производства;
  • швидку обробку замовлення та оперативну відправку будь-кур'єрською компанією.

Купити масляний екстракт лаванди «Натуралиссимо» можна, оформивши замовлення в фірмовому інтернет-магазині, або зателефонувавши консультанту.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner