Продавець Натураліссімо розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
477 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 14.06).

+380 (67) 559-11-77
+380 (67) 544-99-77
вул. Каховська 44, корп. 1, оф. 1, Запоріжжя, Україна
Naturalissimo – виробництво натуральної косметики: крему, тоніки, маски, скраби, екстракти.
Кошик
ХитЕкстракт ісландського моху олійний, 1000 мл, Косметичний актив -10%

Екстракт ісландського моху олійний, 1000 мл, Косметичний актив

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

1 120 ₴

1 008 ₴

Показати оптові ціни
+380 (67) 559-11-77
Торговый отдел Екатерина
  • +380 (67) 544-99-77
    Торговый отдел Анна
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Екстракт ісландського моху олійний, 1000 мл, Косметичний актив
Екстракт ісландського моху олійний, 1000 мл, Косметичний активГотово до відправки
1 120 ₴1 008 ₴
+380 (67) 559-11-77
Торговый отдел Екатерина
  • +380 (67) 544-99-77
    Торговый отдел Анна
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Екстракт ісландського моху олійний

Застосовується як натуральний актив для виробництва косметики

  1. Опис продукту
  2. Корисні властивості
  3. Використання в медицині
  4. Застосування в косметології
  5. Ефект від застосування
  6. Рекомендації по використанню
  7. Де купити в Україні

1. Опис продукту

Ісландський мох або цетрарія – рослинний організм, в якому співіснують мікроскопічна водорість і лишайник. Саме цей унікальний симбіоз забезпечує високий вміст корисних компонентів: слизей, біоактивних сполук, мікроелементів. Масляний екстракт ісландського моху виготовляється на спеціальному обладнанні шляхом екстракції, в якості основи виступає високоякісний рослинний жир. Продукт володіє високим ступенем очищення, може вживатися в їжу, наноситися на шкірні покриви і слизові.

2. Корисні властивості

Широкий спектр корисних властивостей екстракту ісландського моху пояснюється високою концентрацією діючих компонентів, які, завдяки масляній основі, перебувають у доступній для засвоєння організмом формі. Ісландський мох корисний для всіх, оскільки володіє здатністю до:

  • регенерації тканин;
  • захист від впливу навколишнього середовища;
  • боротьбі з бактеріями та вірусами;
  • активізації обмінних процесів.

3. Використання в медицині

Масляний екстракт ісландського моху використовується в якості активного компоненту у комплексній терапії таких захворювань, як:

  • запалень дихальних шляхів і бронхів;
  • порушень роботи ШКТ, зниження ефективності всмоктування поживних речовин з їжі;
  • колітів і метеоризму, викликаних дисбактеріозом;
  • зниження імунітету;
  • підвищена стомлюваність.

При зовнішньому нанесенні ісландський мох лікує трофічні виразки, атопічний дерматит у стадії загострення, пролежні.

4. Застосування в косметології

Масляний екстракт ісландського моху застосовується в косметології для догляду за:

  • проблемною, схильної до запалень шкіри;
  • пересушеним епідермісом з ознаками атопії;
  • шкірними покривами з вираженими віковими змінами фактури, тонусу і кольору.

Препарат демонструє позитивні результати як при самостійному застосуванні, так і в складі мультикомпонентных коштів.

5. Ефект від застосування

Регулярне споживання екстракту ісландського моху в їжу в терапевтичних цілях дозволяє:

  • нормалізувати роботу кишечника;
  • побороти авітаміноз;
  • підвищити опірність організму;
  • поліпшити працездатність.

Використання продукту для догляду за шкірою і волоссям забезпечить:

  • вирівнювання кольору обличчя;
  • нормалізацію роботи сальних залоз;
  • ліквідацію лупи;
  • загоєння ушкоджень епідермісу;
  • відновлення гідро-ліпідного балансу.

6. Рекомендації по використанню

Косметологи рекомендують застосовувати масляний екстракт ісландського моху як інгредієнт натуральної косметики для самостійного виготовлення:

  • поживних кремів для обличчя і тіла;
  • масок для тіла, рук, обличчя;
  • шампунів і бальзамів;
  • мила для масажу.

Як БАДа ісландський мох рекомендовано додавати в їжу у першій половині дня в страви, що не потребують нагрівання.

7. Де купити в Україні

Купити ісландський мох за низькою ціною можна у виробника натуральних косметичних засобів «Натуралиссимо», на веб-сайті якого представляє широкий асортимент продукції для професійного застосування, що відповідає таким вимогам:

  • доступна ціна;
  • натуральний склад;
  • висока якість.

Щоб купити в Україні вподобаний продукт, достатньо зателефонувати консультанту або оформити замовлення через корзину на сайті.

Основні
ВиробникNaturalissimo
Країна виробникУкраїна
Об`єм1 л
Основні атрибути
Тип шкіриНормальна, Суха, Жирна, Комбінована (Змішана), В'януча (зріла), Чутлива, Всі типи шкіри
Призначення і результатЖивлення, Зволоження, Захист, Відновлення, Звуження пор, Тонізація, Заспокоєння, Стимуляція мікроциркуляції крові, Усунення целюліту
Область застосуванняОбличчя, Шия, Тіло, Груди, Живіт, Лікті, Ноги, Руки
ДіяПротизапальне, Підтягуючий, Зволожуючу, Загоююче, Розслабляюча, Регенеруюча, Омолоджуючу
Вага1000
Вид рослинної оліїОливкова
  • Ціна: 1 008 ₴
  • Спосіб упаковки: Пляшка з використанням сонцезахисних матеріалів, які збільшують термін зберігання.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner