Продавець Натураліссімо розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
466 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 25.04).

+380 (67) 559-11-77
+380 (67) 544-99-77
ул. Каховская 44, корп. 1, оф. 1, Запоріжжя, Україна
Naturalissimo – виробництво натуральної косметики: крему, тоніки, маски, скраби, екстракти.
Кошик
ХитЕкстракт ламінарії олійний (концентрат) 100 мл, Косметичний актив -15%

Екстракт ламінарії олійний (концентрат) 100 мл, Косметичний актив

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

131 

111,35 

Показати оптові ціни
+380 (67) 559-11-77
Торговый отдел Екатерина
  • +380 (67) 544-99-77
    Торговый отдел Анна
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Екстракт ламінарії олійний (концентрат) 100 мл, Косметичний актив
Екстракт ламінарії олійний (концентрат) 100 мл, Косметичний активГотово до відправки
131 111,35 
+380 (67) 559-11-77
Торговый отдел Екатерина
  • +380 (67) 544-99-77
    Торговый отдел Анна
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Екстракт ламінарії олійний

Вміст

  1. Опис товару
  2. Властивості продукту
  3. Використання в медицині
  4. Застосування в косметології
  5. Ефект від вживання
  6. Рекомендації щодо застосування
  7. Переваги продукції

1. Опис товару

Олійний екстракт ламінарії — концентрована витяжка біологічно активних речовин, розчинених у рослинному жирі. Рідка фракція спрощує використання олії ламінарії в косметології, медицині, даючи змогу вживати її всередину та зовнішньо для масажів і в складі засобів для догляду.

2. Властивості продукту

Олійний екстракт морських водоростей сконцентрував у собі всі корисні якості рослини. Сприятливий вплив продукту на організм зумовлений високою концентрацією біологічно доступного йоду, калію, фосфору, а також вітамінів А, В, РР. Серед корисних властивостей речовини варто виділити:

  • активізує обмін речовин;
  • протизапальна;
  • імуномодулювальний;
  • антицелюлітне.

3. Використання в медицині

Унікальний хімічний склад і легкозасвоювана форма дають змогу використовувати всередину олійний екстракт ламінарії у разі:

  • порушень функціонування щитоподібної залози;
  • авитаминозах, йододефиците;
  • атеросклерозу та високого рівня холестерину;
  • порушень роботи шлунково-кишкового тракту та синдрому подразненого кишківника.

Зовнішньо розчини з олії ламінарії показані для полоскання під час запальних процесів горла, ротової порожнини. Компреси та дбайливі масажи з розчином доречні у разі запальних захворювань шкіри, легких опіків.

4. Застосування в косметології

У косметології олійний екстракт ламінарії знайшов поширення завдяки здатності активізувати обмін речовин і прискорювати обмінні процеси в тканинах. Продукт застосовують:

  • у чистому вигляді для антицелюлітних масажів;
  • для приготування розчину для ванн для максимізації ефекту від антицелюлітних масажів;
  • як активну основу кремів для тіла, масок, обгортань, а також інших засобів для схуднення.

5. Ефект від вживання

Олійний розчин ламінарії у разі споживання всередину має загальнозміцнювальну дію, сприяє опірності сезонним захворюванням. Висока концентрація вітамінів групи В сприятливо позначається на стані нервової системи, покращуючи здатність сконцентруватися, сон і пам'ять.
Зовнішньо концентрат ламінарії надає помітний антицелюлітний ефект, вирівнюючи рельєф шкіри та покращуючи контури тіла, що дає змогу використовувати його для антицелюлітних масажів. Завдяки активізації кровотоку та лімфотоку, продукт має омолоджувальну дію, розгладжуючи зморшки та підтягуючи овал обличчя.

6. Рекомендації щодо застосування

Олійний екстракт ламінарії рекомендовано використовувати зовнішньою курсами та довільно як засіб для антицелюлітних масажів, ванн і масок. Показано систематичне застосування як щоденний догляд за сухою й схильною до вікових змін шкірою обличчя. Фахівці радять вживати олійний концентрат морської рослини як біологічно активну добавку до раціону для профілактики захворювань кровоносних судин і для підтримки нервової системи.

7. Переваги продукції

Максимальна ефективність використання може бути досягнута тільки під час використання продукції високої якості. Представлена в нашому інтернет-магазині продукція відповідає високим стандартам якості, безпечна й екологічна. Ви маєте можливість придбати олійний екстракт ламінарії за низькою ціною, заповнивши форму замовлення онлайн або телефоном. Доставка клієнту здійснюється будь-якою кур'єрською службою.

Основні
ВиробникNaturalissimo
Країна виробникУкраїна
Тип екстрактуРослинний
Форма випускуРідина
Застосування як активу під час виробництва косметикиУсі типи косметики
Користувальницькі характеристики
Час застосуванняУніверсальний
Вид обгортанняВодорослеве
Основні атрибути
Об`єм100
Тип шкіриНормальна, Суха, Жирна, Комбінована (Змішана), В'януча (зріла), Чутлива, Всі типи шкіри, Проблемна
Призначення і результатЖивлення, Зволоження, Відновлення, Пом'якшення, Звуження пор, Заспокоєння, Регенерація
Упаковка засобуСкляна пляшка
Область застосуванняОбличчя, Шия, Тіло, Живіт, Лікті, Ноги, Руки
ДіяОмолоджуючу, Протизапальне, Підтягуючий, Зволожуючу, Тонізуючу, Розслабляюча, Регенеруюча, Протинабрякове, Розгладжуючий, Масажне, Заспокійлива, Антицелюлітне, Виведення надлишків рідини, Гармонізуюче, Антистресове, Стимулюючу
Вага100
Вид рослинної оліїОливкова
  • Ціна: 111,35 
  • Спосіб упаковки: Пляшка з використанням сонцезахисних матеріалів, які збільшують термін зберігання.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner