Продавець Натураліссімо розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
466 відгуків
+380 (67) 559-11-77
+380 (67) 544-99-77
ул. Каховская 44, корп. 1, оф. 1, Запоріжжя, Україна
Naturalissimo – виробництво натуральної косметики: крему, тоніки, маски, скраби, екстракти.
Кошик

Екстракт ламінарії олійний

 Олійний екстракт ламінарії

Зміст

  1. Опис товару
  2. Властивості продукту
  3. Використання в медицині
  4. Застосування в косметології
  5. Ефект від вживання
  6. Рекомендації по застосуванню
  7. Переваги продукції

1. Опис товару

 Олійний екстракт ламінарії являє собою витяжку із слані морської водорості, розчинену в рослинному маслі. У продукті сконцентровані всі цінні речовини морського рослини, перетворені в біологічно доступну форму, яка дає можливість використовувати речовину в медицині, косметології.

2. Властивості продукту

 Олійний екстракт ламінарії насичене мікроелементами та біологічно активними сполуками: вітамінами групи В, йодом, бромом, фосфором. Багатий склад обумовлює протизапальні, нормалізує обмін речовин і антицелюлітні властивості продукту.

3. Використання в медицині

 Олійний екстракт ламінарії знайшов широке поширення в фармакології. Розчин рекомендований для полоскання ротової порожнини і горла при стоматиті, гінгівіті, ангінах. Масляниста форма легко засвоюється і не перевантажує ШЛУНКОВО-кишкового тракту, прийом всередину показаний:

  • при авітамінозі;
  • при зниженні імунітету;
  • атеросклерозі;
  • при йододефіциті.

Зовнішньо масло ламінарії вживають при терапії запальних захворювань шкіри, масажу при порушенні відтоку лімфи.

4. Застосування в косметології

 Олійний екстракт ламінарії широко поширений в косметології:

  • як засіб для антицелюлітного масажу;
  • для догляду за шкірою з віковими перетвореннями;
  • для зменшення проявів куперозу.

Може використовуватися в чистому вигляді або як активна складова антицелюлітних масок, обгортань і кремів для тіла, а також коштів для антицелюлітного масажу.

5. Ефект від вживання

Внутрішнє споживання витяжки з водорості дозволяє подолати авітаміноз, заповнити нестачу рідкісних мікроелементів, служить дієвою профілактикою захворювань ШЛУНКОВО-кишкового тракту і серцево-судинної системи. Зовні – надає потужний антицелюлітний ефект за рахунок активізації обмінних процесів в глибоких шарах епідермісу, активізації лімфотоку і розщеплення підшкірної жирової тканини.

6. Рекомендації по застосуванню

Використовувати масляний екстракт рослини для антицелюлітного масажу і для схуднення рекомендується:

  • в якості концентрату для ванн;
  • для проведення курсів антицелюлітного масажу;
  • для приготування антицелюлітних масок і обгортань.

Також показано вводити розчин комплексний щоденний догляд за увядающими шкірними покривами особи з вираженими віковими змінами.

7. Переваги продукції

Представлена на нашому сайті продукція виготовляється за сучасною технологією, що забезпечує високу ефективність та безпеку продукту, що дозволяє використовувати його в їжу і зовнішньо.  Олійний екстракт ламінарії ви можете купити за низькою ціною, оформивши замовлення на сайті або по телефону. Здійснюється доставка продукції будь-якими кур'єрськими службами.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner